ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ APISOLIS

Ηλεκτρονικό Καπνιστήρι Apisolis (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το διάλυμα Native, μπορείτε να το επιλέξετε στις "Διαθέσιμες Επιλογές")

Μια νέα, εύχρηστη, ασφαλής εναλλακτική λύση για έναν μελισσοκόμο. Το Apisolis έχει φυσούνα σαν παραδοσιακός καπνιστήρι, ωστόσο εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες. Αντί να χρησιμοποιεί καπνό, το Apisolis παράγει έναν απαλό ατμό, ο οποίος βασίζεται σε συστατικά που υπάρχουν στα αιθέρια έλαια. Αυτό αποφεύγει την εισπνοή τοξικών αναθυμιάσεων και απομακρύνει τον κίνδυνο εγκαύματος.

Η θερμοκρασία ρυθμίζεται και παράγει μόνο έναν ήπιο ατμό κατά παραγγελία, το Apisolis επίσης αποφεύγει πλήρως κάθε κίνδυνο πυρκαγιάς. Πιο ασφαλές για εσάς και τις μέλισσες σας. Μόλις ρυθμιστεί, το Apisolis είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Φορτίζεται μέσω καλωδίου USB και απενεργοποιείται μετά από 20 λεπτά αδράνειας για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν επιστρέφετε σπίτι μετά από μια επιθεώρηση που μυρίζει φωτιά!  Κάθε κιτ περιλαμβάνει Μονάδα Apisolis, Δεξαμενή, Αντίσταση, καλώδιο USB, Εγχειρίδιο οδηγιών. Το επαναγεμιζόμενο διάλυμα Native (120 ml) μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά ή ως μέρος του κιτ. Για να προετοιμάσετε το Apisolis, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:


Γεμίστε τη δεξαμενή – Ρίξτε το διάλυμα στο γκρι δοχείο μέσα από το παρεχόμενο άνοιγμα. Γεμίστε μέχρι το όριο που υποδεικνύεται μέσα στη δεξαμενή. Προετοιμάστε το στοιχείο – Μουλιάστε το στοιχείο με το διάλυμα για 5 λεπτά. Αυτό εμποδίζει το εσωτερικό βαμβάκι να καεί. 


Τοποθετήστε το στοιχείο –  (αφού μουλιάσει για 5 λεπτά) στο τμήμα σφράγισης σιλικόνης. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στη δεξαμενή, διασφαλίζοντας ότι το διάλυμα δεν ξεχειλίζει. 


Τοποθετήστε τη δεξαμενή – Τοποθετήστε τη δεξαμενή στο χώρο που παρέχεται στον ατμοποιητή. Βεβαιωθείτε ότι πηγαίνει μέχρι κάτω. 


Φόρτισέ το – Συνδέστε το καλώδιο USB που παρέχεται στη θύρα micro-USB στην κάτω πλευρά του ατμοποιητή. Για να χρησιμοποιήσετε το Apisolis, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: 


Το Apisolis δεν έχει διακόπτη on/off. Ανοίξτε και κλείστε τη φυσούνα τρεις φορές σε κάθετη θέση, με το στόμιο προς τα κάτω. Ένα ηχητικό σήμα θα ακουστεί τέσσερις φορές.Μόλις ξεκινήσετε, μπορείτε να πιέσετε τη φυσούνα για να παράγετε ατμό όπως και όταν τον χρειάζεστε. Για να σβήσετε, κρατήστε τη φυσούνα κλειστή με το στόμιο προς τα πάνω για 3 δευτερόλεπτα. Ένα ηχητικό σήμα θα ακουστεί μία φορά. Μετά από 20 λεπτά αδράνειας, το Apisolis απενεργοποιείται αυτόματα για διατήρηση της μπαταρίας. Για να ελέγξετε την μπαταρία, βεβαιωθείτε ότι το Apisolis είναι απενεργοποιημένο και κρατάτε τη φυσούνα κλειστή, εκτοξεύεται προς τα πάνω για 2 δευτερόλεπτα. Το έγχρωμο LED θα δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας: Πράσινο 80-100%, Πορτοκαλί 40-80% και Κόκκινο 0-40%.Ένα πλήρως φορτισμένο apisolis θα διαρκέσει για περίπου 70 επιθεωρήσεις. Ένας γεμάτος θάλαμος διαλύματος θα «καπνίσει» περίπου. 50 κυψέλες και ένα μπουκάλι Native Solution μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περίπου. 300 επιθεωρήσεις. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στον οδηγό χρήσης και παρακολουθώντας τα παρακάτω βίντεο.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ APISOLIS

  • Κωδικός Προϊόντος: 45345
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 180,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 145,16€

Διαθέσιμες Επιλογές

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2610 332 000

                 Δευτέρα - Παρασκεύη:  09:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00

                 & Σάββατο: 09:00 - 14:00