Τρόποι Αποστολής


Bee Smart

 

Πληροφορίες ΠαράδοσηςΟι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier, εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο το προϊόν αποστέλλεται σε 3 έως 6 εργάσιμες μέρες. Εάν η αποστολή του προϊόντος υπερβαίνει τις 6 εργάσιμες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά και με email για περαιτέρω ενημέρωση.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων από 100,00€ και άνω, η αποστολή γίνεται δωρεάν (έως 15 kgr)Για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος αποστολής είναι 5.5 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής διαφέρει.  Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε: 

  • Στην ανωτέρω περίπτωση, αν επιθυμείτε το δέμα να σταλεί στην διεύθυνση σας, θα σας ενημερώσουμε ποια είναι η επιπλέον επιβάρυνση. Όταν όμως η αποστολή γίνεται με την courier, στην περίπτωση της αντικαταβολής μετρητοίς υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση (πέραν των βασικών μεταφορικών) για παράδοση στη διεύθυνσή σας 2.5 €
  • Αν παραλάβετε το δέμα από το γραφείο της courier δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση (πέραν των βασικών μεταφορικών). 


Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2,5 €.

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Επιστροφή προϊόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεχτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

  • Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη.  Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.
  • Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, το bee-smart.gr δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail.  
  • Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη. 
  • Το bee- smart.gr είναι συνέχεια δίπλα σας και μετά την αγορά του προϊόντος, παρέχοντας και την επιλογή της ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής. Ανάλογα με το λόγο επιστροφής σας υπάρχει η αντίστοιχη Get Safe υπηρεσία την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
  • To Bee-Smart.gr σας προσφέρουν δικαίωμα επιστροφής 30 ημερολογιακών ημερών στις περιπτώσεις που απλά αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας. Επιστρέφετε ΔΩΡΕΑΝ πηγαίνοντας το προϊόν στο πλησιέστερο Σημείο Παραλαβής της courier είτε με επιβάρυνση 5,5 € αν επιθυμείτε να το παραλάβουμε εμείς από τον χώρο σας.
  • Xρήματα δεν επιστρέφονται πάρα μόνο σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρίας να καλύψει τυχόν έλλειψη κάποιου προϊόντος.


Αποστολή κυψελών - βάζων - τροφών

Το κόστος για την αποστολή των ανωτέρω ειδών θα διαμορφώνετε κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης.